Minun Tarina®, valmennus

Kurssin tila
Ennakkotilaa (4 paikkaa jäljellä)
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on toistaiseksi suljettu

Tervetuloa kurssille

Tervetuloa Minun Tarina® verkkokurssille! Tämä kurssi vahvistaa asioita, joita käyt läpi ryhmässä Minun Tarina® valmennuksessa. Minä olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Marjo Hirvonen Kuopiosta ja olen kehittänyt yksinäisyyteen Minun Tarina® valmennuksen.

Minun Tarina® verkkokurssi on voimavarakeskeinen viiden viikon kurssi. Myönteinen näkökulma oman itseen auttaa katsomaan yksinäisyyden kokemusta uusin silmin ja löydät keinoja yksinäisyyden vähentämiseen. Minun Tarina® on syntynyt muuttamaan näkökulmaasi tarinaan, jota kerrot itsestäsi. Silloin kun lähdet muuttamaan näkökulmaa omaan tarinaasi alat näkemään ympäristönkin eri tavalla. Vaihdat toisenlaiset silmälasit, joilla tarkkailet itseäsi ja ympäristöäsi.

Tämä mahdollistaa, että suhtautumalla itseesi ystävällisemmin näet ympärillä mahdollisuuksia enemmän muodostaa uusia ihmissuhteita.
Hakeutumalla aktiivisemmin kontaktiin toisen kanssa löydät ystäviäkin paremmin. Minun Tarina® verkkokurssi koostuu viidestä jaksosta, jotka avautuvat viikko kerrallaan. Suosittelen tekemään muistiinpanoja, koska tämä auttaa hahmottamaan paremmin tulevaisuuteen pohjautuvaa tarinaasi. Kurssilla ei ole oikeita tai vääriä vastauksia.

Tervetuloa Minun Tarina® verkkokurssille!