Minun Tarina®

Yksinäisyys on suurin yksittäinen psyykkistä kuormitusta lisäävä ja elämänlaatua heikentävä tekijä ikääntyvillä. Yksinäisuus lisää riskiä sydän- ja verisuonisairauksiin, ennenaikaiseen kuolemaan, käytöshäiriöihin, tiedonkäsittelyn heikkenemiseen, muistisairauksien puhkeamiseen sekä masennukseen ja ahdistukseen. Moni yksinäisyyttä kokeva hakeutuu lääkärin vastaanotoolle, jotta kokisi tulevansa kohdatuksi – kuulluksi ja ymmärretyksi.

Minun Tarina® -paja on voimavarakeskinen työväline yksinäisyyden ehkäisyyn. Viisi viikkoa kestävän pajan viikottaisissa, kahden tunnin mittaisissa tapaamisissa tutustut samankaltaisessa tilanteessa oleviin sekä opit keinoja yksinäisyyden kokemuksen käsittelyyn ja lievittämiseen sosiaalisessa vuorovaikutuksessa ryhmäläisten kanssa.

Suljetussa ryhmässä on maks. 8 osallistujaa, ja osallistujien työskentelyä tukee Mielenpajan Minun Tarina® -verkkokurssi. Verkkokurssin materiaalien avulla muodostat omaan tahtiisi itsestäsi sellaisen tarinan, jota haluat jatkossa kertoa.

Mikäli kärsit yksinäisyydestä ja haluat parantaa elämänlaatuasi, ota yhteyttä, niin kerron sinulle lisää. Yksinäisyyden kanssa sinun ei tarvitse jäädä yksin.

Minun Tarina®

Osallistutko jo Minun Tarina® pajaan?

Kirjaudu sisään alla olevasta painikkeesta. Tämän jälkeen paina kurssin nimeä, niin näet kurssin tunnit. Tunnit aukevat tiistaisin klo 9.