You are currently viewing Mielenpajan® syntytarina

Mielenpajan® syntytarina

Mielenpaja® on lähtenyt syntymään pikkuhiljaa haaveista ja unelmista. Askel askeleelta kohti tavoitetta on ajanut halu ja intohimo kohdata ja auttaa erilaisissa elämäntilanteissa kamppailevia ihmisiä.

Mielenterveyspalveluiden tarjoaminen ihmisen tasolla. Puhua, pohtia ja ihmetellä mitä kaikkea elämässä voi tapahtua. Olla tienhaarassa ja katsoa kumpaanko suuntaan lähteä, aukoa umpisolmuja ja etsiä elämän punaista lankaa. Katsoa elämää eteenpäin ja luoda uskoa, että elämä kantaa.

Minkä antaisin nimeksi tälle tavoitteelleni? Nimen syntyminen lähti toden teolla liikkeelle mustikkametsässä. Suuren mättään juurella, joka oli täynnä herkullisen isoja mustikoita. Ajattelin, että tässäpä varsinainen apaja. Mielen apaja. Olisiko se hyvä nimi yritykselle? Mustikka apajasta kahmin vitamiineja säilöön flow tilassa.

Onko psykoterapeutin vastaanotto apaja, jossa voi uppoutua kahlaamaan elämän kipeimpiä asioita ehkä elämän ensimmäistä kertaa? Ihmiselle, joka on tullut elämääsi hetken matkaa rinnalla kulkijaksi. Tuon apajan löytäminen voi viedä aikaa, mutta tuottaa tulosta ja suurta onnistumisen tunnetta ja tyydytystä.

Apajasta voisi tulla myös paja. Paja, jossa työstetään, muovataan, sulatetaan vanhaa ja nykyistä, jotta voidaan luoda uutta. Ihmismieli on tietynlainen paja. Siinä se on, Mielenpaja®!

Vastaa